UNIEKE KENMERKEN U-POWER

De safety sneakers van U-Power zijn niet alleen voorzien van een stijlvol design, maar hebben ook unieke productlijnen die specifiek ontwikkeld zijn voor bepaalde werkzaamheden. De Red Carpet collectie bijvoorbeeld, deze lijn is ideaal voor beroepen waarbij je veel staand werk verricht. Dat komt omdat er materialen in verwerkt zijn die ook gebruikt worden in anti-vermoeidheidsmatten van BASF. De Red-up plus collectie biedt veiligheidsschoenen die geschikt zijn voor meerdere werkomgevingen.

Een groot deel van de U-Power collectie beschikt daarnaast over de unieke ‘Infinergy’ demping. Dit schuim voelt zacht en stabiel aan en zorgt voor een enorme energiebesparing. Hierdoor kun je langer staan en lopen zonder vermoeid te raken.

Foto: De Infinergy-demping in de zool.

Daarnaast heeft een deel van de U-Power modellen een ”WOW-zool”. Deze zool voelt licht & zacht aan en zorgt ervoor dat je de gehele dag comfortabel kunt lopen. Daarnaast wordt de druk van je lichaamsgewicht geleidelijk verdeeld, waardoor je minder snel vermoeid zult raken.

Foto: De WOW-zool van U-power.

DAMES WERKSCHOENEN U-POWER

Een ander groot voordeel van U-Power werkschoenen zijn dat ze in een matenreeks van 35 t/m 48 beschikbaar zijn. Ook hebben we enkele dames veiligheidsschoenen, speciaal gemaakt voor de dames onder ons! Deze vrouwen werkschoenen hebben een hip design, smalle leest en zijn erg licht.

Foto: U-Power dames werkschoenen Michelle

DUURZAME U-POWER VEILIGHEIDSSCHOENEN

U-power staat niet alleen bekend om haar kwalitatief hoogwaardige en veilige werkschoenen, maar ook om haar toewijding aan duurzaamheid en het milieu. Het bedrijf heeft een collectie ontwikkeld die specifiek gericht is op duurzaamheid. 

De duurzame veiligheidsschoenen van U-power zijn ook voorzien van veters die gemaakt zijn van 100% gerecycled polyester. De voering en het bovenwerk van de schoenen zijn voor een groot deel gemaakt van gerecycled materiaal. Op deze manier draagt U-power bij aan een duurzamere wereld door het verminderen van afval en het gebruik van nieuwe materialen.