De nieuwe Heritage lijn van Puma werkschoenen is een geweldige toevoeging aan de al uitgebreide collectie van Puma. Deze werksneakers zijn weliswaar ontworpen om veiligheid te bieden op de werkvloer maar ze hebben het uiterlijk van een casual sneaker. De nieuwe Heritage lijn van Puma is vanaf half januari te koop en zijn in korte tijd razend populair geworden. Het is opvallend om te zien dat deze nieuwe lijn werksneakers ook worden gekocht door mensen die deze niet gebruiken om te werken. Met de nieuwe Heritage lijn van Puma werkschoenen werk je niet alleen veilig, maar zie je er ook nog eens goed uit!

INTRODUCTIE VAN 6 MODELLEN

De nieuwe Heritage lijn van Puma werkschoenen bestaat uit maar liefst 6 nieuwe modellen, elk met hun eigen stijl en uitstraling. Zo is er voor elke werkomgeving een passende schoen te vinden in verschillende uitvoeringen.

        

De Frontcourt modellen zijn geïnspireerd op de klassieke basketball sneakers en hebben de (nieuwe) S3L normering. Deze veiligheidsschoen hebben een glasvezelneus, een flexibele antiperforatie tussenzool en een antislip zool tot 300°C hittebestendig. Het model in rood, wit zwart is er in een hoge en lage uitvoering. De blauw zwarte Frontcourt is er alleen als hoog model. Alle Frontcourt modellen zijn verkrijgbaar in 36 t/m 49!

         

De Iconic lijn bestaat uit 3 metaalvrije werksneakers met de (nieuwe) S1PL normering.

Deze werkschoenen hebben een glasvezel beschermneus en een antiperforatie zool en een hittebestendige loopzool. Deze modellen zijn in zwart, grijs en navy verkrijgbaar in de maten 36 t/m 49!

PUMA WERKSCHOENEN PREMIUM DEALER

Deze nieuwe Puma werksneakers worden alleen verkocht bij Premium Puma dealers. Het hele assortiment van Puma Safety, waaronder de nieuwe Heritage lijn, is verkrijgbaar bij Wear2work. Zowel in de winkel als in de webshop bieden zij meer dan 70 verschillende modellen op voorraad. Het is  de enige winkel in Nederland waar je elk model van Puma kan komen passen en direct meenemen.

Wacht niet langer en bestel jouw nieuwe Puma werksneakers vandaag nog bij Wear2work. Zo ben je verzekerd van de beste veiligheidsschoenen die er zijn, in combinatie met een geweldige uitstraling op de werkvloer.

NIEUWE NORMERING VOOR WERKSCHOENEN

Puma Safety is een van de eerste fabrikanten die werkschoenen uitbrengt die voldoen aan de nieuwe EN ISO 20345:2022 normering. Dit betekent dat de schoenen zijn getest op diverse aspecten, zoals impactbestendigheid, slipweerstand en waterbestendigheid en hiermee voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Veiligheidsschoenen zijn van essentieel belang op de werkvloer en het is belangrijk om goed op de veiligheidsvoorschriften te letten. Met de komst van de nieuwe normeringen is er meer duidelijkheid gekomen over de eigenschappen van een werkschoen. Dat maakt het eenvoudiger om werkschoenen te kiezen die passen bij jouw werkomgeving.

Wil jij meer weten over de normeringen? Wij hebben er een blog over geschreven!